Nieuws

We kregen vandaag het droevige nieuws dat onze tenorsaxofonist Rinus Queens is overleden. Rinus was een muzikant in hart en nieren. Hij kon meerdere instrumenten bespelen en improviseerde graag. Hij zorgde bovendien vaak voor het geluid en heeft wat afgesjouwd! Altijd bereid om wat te doen. Hij was vriendelijk, had gevoel voor humor en een bourgondische inslag, rookte graag een sigaartje en was een trouwe bezoeker van de repetities en optredens van Stripe. We moesten Rinus al enkele jaren missen door zijn slopende ziekte, we zullen hem blijven missen. We wensen zijn familie veel sterkte.

 

Zaterdag 17 september zijn er diverse workshops en theateractiviteiten in en rondom Podium Boxtel. Voor ieder wat wils, toegang is gratis.

Helaas gaat Brass 'n Woods niet door, maar gelukkig wel het Bell-orkest met de "Ode aan de Bands", samengesteld uit ruim 60 muzikanten uit Boxtel en omgeving. Het Bell-orkest gaat zondag 3 juli een muzikaal programma brengen en een aantal nummers samen met zangeres Anneke van Giersbergen.

Zondag 3 juli, 12:00 uur
Spiegeltent, Stapelen 1, 5281 EH Boxtel
toegang gratis