Stripe op Stapelen

1 post / 0 nieuw
#1 Frans Maas - 30 mei, 2017 - 20:06
Frans Maas
afbeelding van Frans Maas

Stripe op Stapelen

Tijd: 
zondag, 18 juni, 2017 - 12:30 tot 15:00
Locatie: 
Kasteel Stapelen, Stapelen 1, 5281 EH Boxtel

Op zondag 18 juni is het park van kasteel Stapelen veranderd in een Jeu de Boules-arena. De Stripe Big Band verzorgt dan in de voormiddag een concert in het park. Bij slecht weer wijken we uit naar de Spiegeltent "Bon Salon", een voormalig Belgische danspaleis, dat tussen 3 en 25 juni op het terrein van kasteel Stapelen staat.

Toegang tot het park is via de Konijnhoolsedreef, bruggetje bij De Burgakker en via Parallelweg Zuid. Parkeren van auto’s kan in de berm aan de Parallelweg Zuid, bij het Station, aan de Grote Beemd, aan de voorzijde van SintLucas en op de parkeerplaats van JRL (ingang Konijnhoolsedreef).

Info voor onze leden: 
Parkeren van auto’s op het terrein is NIET toegestaan.Parkeren van auto’s kan in de berm aan de Parallelweg Zuid, bij het Station, aan de Grote Beemd, aan de voorzijde van SintLucas en op de parkeerplaats van JRL (ingang Konijnhoolsedreef).
Parkeren van fietsen kan vlakbij de tent, er is een fietsenstalling ingericht. Er dienen GEEN fietsen rondom de tent geplaatst te worden. Verzoek: kom zoveel mogelijk met de fiets!!

Vanaf 23.00 uur tot 09.00 uur worden de poorten bij De Burgakker en Konijnhoolsedreef afgesloten.

Het halen en brengen van spullen en materialen naar de spiegeltent kan natuurlijk wel. Meteen na deze actie NIET de auto op het terrein parkeren maar naar bovengenoemde locaties.

Groet,
Rob

Status Optreden: